Reprezentant Vanzari

Master-Company

15-03-2007 | EXPIRA LA 21-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltarea si fidelizarea actualului portofoliu de clienti, vanzarea gamelor de produse cosmetice (NO MORE, BOTOSKIN EFECT, CAVIAR&TRUFFLES, SPA, CESNUT LINE, AROMATHERAPY, ROSE & SILK LINE, COLD STOP, CUCUMBER & LIME, VANITY REMOVAL LINE etc) si incasarea contravalorii facturilor, la termenele scadente.
Prin activitatea sa, reprezentantul de vanzari isi va aduce contributia la implementarea brandurilor de produse cosmetice din portofoliul MASTER COMPANY pe piata din Romania si la cresterea implicita a vanzari.


CERINTE

Experienta in domeniul vanzarilor, portofoliu de clienti, proactiv, responsabil, persuasivitate, consecventa si abilitati de comunicare-prezentare, prezenta agreabila - business look, permis cat. B (fara antecedente).


DESCRIEREA FIRMEI

Master Company figureaza pe piata vanzarilor directe de mai bine de 6 ani, avand doua puncte de lucru in Bucuresti si operand la nivel national. Odata cu consolidare structurii de vanzari in teritoriu, o a doua directie de dezvoltare va demara, prin importul direct al unor branduri cosmetice de lux pentru ingrijirea tenului (fabricate in Germania si Polonia) iar pentru machiaj (fabricate in Franta).
Master Company isi propune sa devina un reper pe piata distributiei de cosmetice din Romania. Avand o infrastructura complexa (retea PC, ERP, parc auto, mijloace de comunicare moderne), asigurarea asistentei de specialitate de inalt nivel pe fiecare serviciu in parte a necesitat investitii majore, menite sa creeze, prin calitatea produselor distribuite si atitudinea orientata spre client, premizele unei afaceri dinamice de succes.