Reprezentant vanzare zonal - produse de birotica si papetarie (una dintre cele mai importante companii in domeniu)

ABC Human Capital

15-11-2010 | EXPIRA LA 21-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania client este o societate cu capital integral romanesc, ce a luat fiinta in anul 2003 si face parte dintr-un grup de firme.
Obiectul activitatii noastre este importul si distributia de produse de birotica si papetarie: produse de arhivare si organizare; articole de birou; instrumente de scris si corectura; suporturi de birou; ambalare si marcare; computere si periferice; accesorii si consumabile IT, etc.
Printre brand-urile pe care noi le importa si distribuie se numara Xerox, Neusiedler, Canon, HP, Eagle, Bic, Tesa, Rotring, Donau, Durable, GBC, OKI, Epson, Lexmark, Kores, Schneider, Aurora, Casio, 3M, Stabilo, Smit, Rolodex, etc.

Responsabilitati:
- vanzarea produselor companiei catre clienti chepe
- realizarea ofertelor tehnice, derularea proiectelor de vanzare, negocieri contractuale
- mentinerea legaturii cu clientii
- dezvoltarea portofoliului de clienti.


CERINTE

experienta de minim 3 ani in vanzarea produselor de birotica, papetarie sau consumabile IT, produse de curatenie profesionala, etc;
orientare catre client;
portofoliul de clienti activi prezinta un avantaj;
excelente abilitati de prezentare si de negociere;
capacitate de automotivare;
abilitati antreprenoriale;
persoana dinamica, flexibila.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!