Reprezentant vanzare - holding cu capital mixt ce activeaza in domeniul cercetarii, productiei si distributiei de produse de uz veterinar

ABC Human Capital

08-07-2010 | EXPIRA LA 14-07-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru face parte dintr-un grup de firme cu capital romano-american infiintat in 2000 si se ocupa cu importul si distributia de acesorii si hrana pentru animale. Sunt reprezentanti ai unor branduri de renume pe piata si detin in prezent parteneriate solide cu producatori puternici din domeniu.
promoveaza imaginea si serviciile companiei in relatiile cu clientii;
contribuie la marirea portofoliului de clienti, prin identificarea de noi clienti;
stabileste si mentine o buna relatie de afaceri cu toti clientii de pe zona arondata;
urmareste evolutia pietei din punct de vedere al politicii comerciale;
identifica oportunitati noi de afaceri.


CERINTE

studii superioare;
experienta de minimum 3-5 ani in vanzari, in urmatoarele domenii: produse din gama pet food, produse de uz veterinar, FMCG: distributie de mezeluri, bauturi alcoolice (bere) si racoritoare, tigari, dulciuri, etc.);
excelente abilitati de comunicare si negociere;
orientare catre client/rezultate; asertivitate;
cunostiinte operare PC (World, Excel); prezinta avantaj utilizarea unui sistem electronic de preluare comenzi (Palm)
permis de conducere cat. B, disponibilitate pentru deplasari.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: ??? sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual???.