Reprezentant Tehnic Vanzari

ATP EXODUS SRL

06-04-2009 | EXPIRA LA 06-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- activitate in magazin urmarind oferirea de servicii complete: vanzarea de piese si accesorii pentru vehicule comerciale (consilierea clientilor, identificare piese, comanda, vanzare, incasare, gestionare stoc)
- urmarirea atingerii obiectivelor cantitative si calitative personale si ale echipei.


CERINTE

- minim studii medii, de preferinta in domeniul tehnic
- experienta in vanzari directe min. 1 an
- cunostinte temeinice de operare PC – MS Office
- de preferat cunostinte/experienta in domeniul mecanicii auto
- bune abilitati de comunicare
- constituie avantaje: cunostinte de operare in programele de identificari piese si progamul SAP, experienta in domeniul comercializarii pieselor de schimb, capacitatea de munca sub presiune, cunoasterea limbii germane sau engleza.


BENEFICII OFERITE

- instruire de specialitate
- conditii de munca excelente
- salariu atractiv (bonus functie de performante).
- post stabil intr-o companie in continua dezvoltare


DESCRIEREA FIRMEI

ATP Exodus este o companie infiintata in anul 1995, avand capital integral romanesc. Raspandire la nivel national si trei divizii distincte: 1. Vanzare piese de schimb pentru camioane – cu 29 de sucursale in intreaga tara, 2. Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz si Evobus - o platforma de servicii integrate pentru turisme si camioane 3. Vanzare mobilier office – showroom in Bucuresti. Valorile noastre de baza sunt respectul reciproc, integritatea, profesionalismul si calitatea. Punem mare accent pe resursele umane ale companiei, fiind constienti de plus-valoarea de care putem beneficia asigurand satisfactia angajatilor. Motto-ul firmei ne reprezinta in totalitate: \"Calitatea nu are alternativa\". Pentru mai multe detalii despre companie, vizitati site-ul nostru: www.atp-exodus.ro., www.atpmercedes.ro