Reprezentant tehnic vanzare

ATP EXODUS

18-10-2008 | EXPIRA LA 24-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- activitate in magazin urmarind oferirea de servicii complete privind vanzarea de piese si accesorii pentru vehicule comerciale (consiliaza clientii, identifica, comanda, vinde, incaseaza, gestioneaza)
- urmareste atingerea obiectivelor cantitative si calitative personale si ale echipei.


CERINTE

- minim studii medii, de preferinta in domeniul tehnic
- experienta in vânzari directe min. 1 an
- cunostinte temeinice de operare PC – MS Office
- de preferat cunostinte/experienta in domeniul mecanicii auto
- bune abilitati de comunicare
- constituie avantaje: cunostinte de operare in programele de identificari piese si progamul SAP, experienta in domeniul comercializarii pieselor de schimb, capacitatea de munca sub presiune, disponibilitatea pt. orar prelungit, cunoasterea limbii germane sau engleza.


BENEFICII OFERITE

- post stabil intr-o companie in continua dezvoltare
- instruire de specialitate
- conditii de munca excelente
- salariu atractiv (bonus functie de performante).


DESCRIEREA FIRMEI

ATP Exodus este o companie infiintata in anul 1995, avand capital integral romanesc. Raspandire la nivel national si trei divizii distincte: 1. Vanzare piese de schimb pentru camioane – cu 29 de sucursale in intreaga tara, 2. Centru Autorizat de Vanzare si Service Mercedes Benz – cel mai mare centru Mercedes-Benz din Romania, 3. Vanzare mobilier office – showroom in Bucuresti. Valorile noastre de baza sunt respectul reciproc, integritarea, profesionalismul si calitatea. Punem mare accent pe resursele umane ale companiei, fiind constienti de plus-valoarea de care putem beneficia asigurand satisfactia angajatilor. Motto-ul firmei ne reprezinta in totalitate: \"Calitatea nu are alternativa\". Pentru mai multe detalii despre companie, vizitati site-ul nostru: www.atp-exodus.ro.