Reprezentant Regional Vanzari pentru Sudul Romaniei si Bulgaria

HILL INTERNATIONAL HRC ROMANIA

24-07-2008 | EXPIRA LA 30-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dupa o faza initiala de pregatire, avand suportul managerului de zona din Romania, veti furniza servicii catre clientii existenti - informatii, suport tehnic, training specific pe produse - si veti explora in mod constant oportunitatile de achizitionare a noi clienti in Sudul Romaniei si Bulgaria.
Va trebui sa va asigurati ca toti partenerii din lantul de distributie - distribuitori, service-uri si firme care detin flote auto - beneficiaza de intregul suport necesar pentru vanzarea si utilizarea in mod profesional a produselor WABCO.
Va veti focaliza asupra nevoilor clientilor, procesarea logistica fiind asigurata de centrul din Viena / Austria.


CERINTE

Experienta dumneavoastra in industria de vehicule comerciale, studiile pe care le aveti in domeniul tehnic (inginerie mecanica sau auto) si abilitatile de vanzari va permit sa deveniti persoana cheie de contact pentru clientii companiei.
Pentru raportarile pe care le veti face catre headquarter-ul regional al companiei este necesar sa aveti bune cunostinte de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

Va fi discutata cu candidatul selectat.


DESCRIEREA FIRMEI

Hill International este un Grup de Consultanta in domeniul Resurselor Umane, intemeiat in 1975 in Viena, Austria. Avand o experienta de peste 30 de ani in selectia si recrutarea de personal, Grupul opereaza acum in 22 de tari.