Reprezentant promovare pelerinaje

Asociatia CFP HILDA, Brasov

27-05-2011 | EXPIRA LA 26-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Munca de reprezentant promovare inseamna relationare cu reprezentanti de institutii scolare ,Parohii/Biserici Ortodoxe din tara sau strainatate dupa un mod de lucru clar specificat.
Plata este reprezentata numai de comision.

Proiectul de mare amploare “Copii la Manastirile din Romania- Vacanta de vara 2011” este in plina desfasurare, si daca te grabesti putin, poti avea in aceasta vara “roade” frumoase!
Castigul tau in proiectul care se deruleaza pana la 17 Iunie 2011 poate fi de 7.000- 20.000 lei net.


CERINTE

Cel mai mare succes il poate avea o persoana dinamica, activa, disciplinata si pasionata de domeniul de activitate- programe turistice crestin-ortodoxe.


Candidatul ideal este student la Teologie ortodoxa sau o persoana cu importante cunostinte despre locurile in care se organizeaza pelerinaje ortodoxe in Romania sau in strainatate.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia CFP HILDA Brasov se ocupa cu promovarea de programe turistice cu tematica ortodoxa organizate de importanti touroperatori din Romania.
Oferim pachete de servicii pentru , Rusia, Ucraina, Crimeea; Israel, Iordania si Egipt - ca singurele tari in care a trait Mantuitorul nostru in cursul vietii sale pamantesti; Grecia; Turcia si Italia primilor crestini si a marilor sfinti parinti; Etiopia, India - tari in care au propavaduit apostolii; Alaska, Japonia, Finlanda si sfintii misionari.
Te asteptam cu drag intr-o echipa in care dincolo de bani, avem cu totii bucuria de a fi aproape de oameni credinciosi si locuri de mare sfintenie..

Doamne ajuta!