REPREZENTANT MEDICAL

Medical Group Romgermed

31-10-2012 | EXPIRA LA 30-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentant medical

Cine suntem noi

Inființat in anul 1999 Grupul Medical Romgermed s-a evidențiat rapid ca unul dintre cele mai importante din peisajul medical privat romanesc. Grupul Medical Romgermed a furnizat, ȋn 11 ani de existenţă, asistenţă medicală de calitate şi servicii complete, prin respectarea dreptului fiecărui pacient la un diagnostic corect și la un plan de tratament adecvat. Este furnizor de servicii clinice și paraclinice decontate de către casele de asigurări, atat din București cat și din alte județe, și/sau cu plată. Pacienții asigurați pot beneficia gratuit de analize medicale, consultații de specialitate și ecografii.
Grupul Medical Romgermed iși deservește pacienții și clienții (persoane fizice, clienți corporate, alte tipuri de clienți) prin intermediul a 5 clinici medicale (dintre care 3 in Bucuresti) și a 19 laboratoare de analize medicale (dintre care 7 in Bucuresti).
In prezent, Grupul Medical Romgermed deservește anual peste 150.000 de pacienți iar un număr de peste 800 de companii (de stat și private) sunt susținute prin departamentul propriu de Medicina Muncii, in acoperirea cu succes a obligațiilor legale privind sănătatea angajaților.


CERINTE

Ce ne dorim

Daca decizi ca vrei sa faci parte echipa noastra, trebuie sa stii ca ne dorim de la tine sa promovezi serviciile medicale de laborator catre medicii specialisti si de familie, sa te implici activ in mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu acestia, sa identifici permanent modalitati noi de actiune, dar nu in ultimul rand sa vinzi calitate, siguranta si incredere.

Pentru noi, oamenii sunt resursa cea mai importanta. Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu active, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.

Noi credem ca succesul unei persoane este dat de capacitatea acesteia de asumare a riscurilor si de atingerea obiectivelor, si tocmai de aceea,
Ne dorim de la tine,
Sa fii o persoana care isi atinge constant obiectivele
Sa fii o persoana capabila sa garanteze incredere si siguranta
Sa fii o persoana cu simtul afacerii si spirit inovativ
Sa fii asertiv si cu capacitatea de a interactiona direct si natural cu clientul

Daca te regasesti in profilul angajatului Romgermed, ai minim un an experienta in domeniu, cunosti termenii medicali uzuali, ai abilitati organizationale si spirit de echipa, atunci asteptam cu deosebit interes aplicatia ta.


BENEFICII OFERITE

Ce vei gasi la noi

Daca am reusit sa te convingem ca trebuie sa faci parte din echipa noastra, mai trebuie sa stii ca:
* Vei beneficia de stabilitatea si know-how-ul unei companii nationale cu traditie
* Vei avea acces la programe personalizate de training
* Vei avea acces la programe diversificate de educatie si dezvoltare profesionala
* Vei lucra intr-un mediu de lucru modern, alaturi de o echipa de profesionisti
* Vei avea posibilitatea sa-ti folosesti nu doar experienta ci mai ales sa pui in practica noile tale idei
* Vei avea un pachet salarial atractiv, compus din comisioane si prime functie de performantele tale individuale
* Vei avea la dispozitie toate celelalte instrumente necesare desfasurarii activitatii (masina, telefon, laptop)
* Vei avea acces la serviciile medicale din cadrul Clinicilor Romgermed pentru tine si familia ta
Acesta este locul in care iti poti construe o cariera, poti invata de la profesionisti si ne putem indrepta spre succes impreuna.
Este o provocare pe care speram sa o accepti!


DESCRIEREA FIRMEI

Medical Group RomGerMed este este una dintre cele mai mari Companii de Servicii Medicale din Romania, fiind singurul lant de centre medicale cu acoperire nationala.
Aflata intr-o puternica expansiune, Compania RomGerMed ofera servicii medicale clinice, de laborator, Medicina de Urgenta si Medicina Muncii la nivel national.