REPREZENTANT DE VANZARI pentru departamentul Infrastructura

REHAU POLYMER SRL

17-01-2008 | EXPIRA LA 16-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

In aceasta pozitie raspundeti de vanzarile produselor/solutiilor pentru domeniul infrastructura pe piata romaneasca.
- Prin asta se intelege, pe langa masurile pentru prezentarea produselor REHAU potentialilor clienti si pentru aducerea de noi clienti, si consilierea clientilor deja existenti.
- Aceasta inseamna urmarirea intregului proces de la prezentarea produselor catre clienti si emiterea ofertelor pana la livrarea marfii si consilierea ulterioara.
- In vederea realizarii acestor sarcini veti colabora indeaproape si in acord cu echipa dumneavoastra din serviciul intern precum si cu departamentul de vanzari pentru SE Europei.


CERINTE

Pentru dezvoltarea echipei de vanzari a departamentului de infrastructura localizat la sediul societatii, in comuna Tunari, judetul Ilfov dorim sa angajam o persoana dinamica pentru postul de Reprezentant de vanzari.

Profilul dumneavoastra:
- Sunteti o persoana care detine solide cunostinte tehnice (absolvent al unei facultati tehnice) completate de o experienta de minim 2-3 ani in vanzari intr-o companie multinationala.
- Detineti foarte bune cunostinte de operare PC si cunoasteti foarte bine limba germana si/sau limba engleza.
- Dintre calitatile dumneavoastra enumeram: talent organizatoric si inclinatie spre vanzari, simt de raspundere, orientare spre teluri bine definite.
- Sunteti un Team-player si aveti disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate


BENEFICII OFERITE

- oportunitatea lucrului intr-o echipa tanara in cadrul unui concern international;
- posibilitatea dezvoltarii profesionale;
- pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Ca marca de renume, REHAU este leader-ul mondial in solutii pe baza de polymeri din domeniul constructiilor, industriei si constructiilor de automobile. Sistemele noastre va sustin zilnic, in orice situatie, cateodata chiar fara sa realizati, dar intotdeauna cu foloase maxime. In intreaga lume, in peste 170 de tari, 14.000 de angajati contribuie cu initiativa si competenta lor la dezvoltarea continua a intreprinderii de familie pe care o reprezinta REHAU.