Reprezentant de vanzari in Bucuresti

Job Connect

17-12-2013 | EXPIRA LA 16-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect desfasoara un proiect de recrutare, in colaborare cu o companie multinationala, fondata cu aproape un secol in urma.
Aceasta companie este lider de piata in Austria si se afla in topul furnizorilor din inca 8 tari din Europa Centrala si de Est.
Domeniul de activitate al companiei il reprezinta inchirierea de articole textile, cu oferire de servicii complete (achizitie, igiena curatare, service, logistica), pentru domenii ca Industrie (fabrici), Gastro (hoteluri, restaurante, catering), Sanitar (spitale, sali de operatii, cabinete) si altele.
Tehnologiile folosite sunt actuale si intotdeauna reinnoite, ca rezultat al cercetarilor pe care compania le desfasoara.

Filiala din Romania invita un reprezentant de vanzari sa se alature echipei din Bucuresti.
Ca si reprezentant al acestei companii, veti promova serviciile companiei si produsele consumabile care intregesc serviciile de inchiriere si curatare ale companiei.


CERINTE

Va invitam sa aflati mai multe si sa candidati la acest post, daca ati activat in domeniul vanzarilor, pentru cel putin 3 ani; daca sunteti o persoana stabila din punct de vedere profesional (Pentru cate companii ati lucrat in ultimii 5 ani?) ; daca va considerati un pasionat al domeniului vanzarilor si rezultatele si experienta dumneavoastra pot dovedi acest lucru.
Cautam o persoana care sa fie disponibila la o colaborare pe termen lung si care doreste sa se dezvolte in domeniul vanzarilor.

Domeniile spre care se va indrepta activitatea dumneavoastra sunt domeniul gastro, astfel ca veti crea, mentine si imbunatati contacte cu hoteluri, restaurante, firme de catering si domeniul industrial, pentru care va veti indrepta catre fabrici.


BENEFICII OFERITE

Daca cele de mai sus va atrag atentia si doriti sa discutam aprofundat si sa aflati mai multe detalii, va invit sa aplicati la acest post.

Daca informatiile de mai sus nu se potrivesc contextului/ profesiei dumneavoastra, dar va suna interesant, va multumim pentru ca veti recomanda acest post unei persoane care credeti ca se potriveste.
Va multumesc!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.