Reprezentant de Vanzari Directe ( B2B )

The Prince International SRL

29-05-2009 | EXPIRA LA 28-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane dinamice , dornice sa activeze intr-un mediu de lucru profesionist. Activitatea va avea drept coordonate : managementul clientilor ( identificare, mentinere si dezvoltarea relatiilor cu cei existenti ) si managementul comenzilor ( evidenta , urmarirea derularii contractului pana la finalizare si servicii post vanzare )


CERINTE

Experienta in vanzari de minim 2 ani ( preferabil in B2B )
Experienta in vanzarea produselor de mobilier ( avantaj )
Cunoasterea pietei locale ( avantaj )
Prezenta agreabila si dinamica cu abilitati demonstrate de comunicare si negociere
Cunostint de operare PC
Permis de conducere cat. B

CERINTE JOB :
Promovarea produselor
Identificarea de noi oportunitati de vanzare in piata
Dezvoltarea portofoliului de clienti
Mentinerea relatiilor cu clientii existenti si gestionarea acestora
Intocmirea si transmiterea de rapoarte periodice


BENEFICII OFERITE

Salariu fix + comision
Masina si telefon de serviciu
Posibilitati reale de dezvoltare profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

The Prince International SRL, societate romano-germana, a fost infiintata in anul 1994. Suntem producatori de mobilier, pentru institutii publice, sedii de firme, spitale, cabinete medicale, notariale, scoli, facultati, societatea noastra cunoscand o evolutie continua, ca urmare a accentului pus pe trasaturile individuale ale clientilor sai.

Fiecare produs este opera unei echipe de profesionisti, reprezentand o sinteza a stilului modern si a viziunii pe termen lung.

Ca o incununare a eforturilor sustinute pe care le facem, in cadrul ceremoniei organizate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, societatea noastra a ocupat locul I in Topul Firmelor 2000 in Municipiul Bucuresti la sectiunea „Productie de mobilier”, Locul II in Topul Firmelor 2001, Locul I in Topul National al Firmelor Private 2002 pentru productie mobilier pentru birou si magazine (exclusiv cele din metal).