Reprezentant de Vanzari

Job Connect

28-03-2016 | EXPIRA LA 27-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, o companie ce activeaza in domeniul comercializarii de lubrifianti industriali, suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Reprezentant de Vanzari pentru zona Bucuresti si Prahova.

Compania este activa pe piata de peste 10 ani si este unic distribuitor in Romania al unuia dintre cele mai mari branduri de lubrifianti industriali.

Cu o gama de peste 2000 de produse, compania se adreseaza mai multor tipuri de industrii: Industria textila, siderurgica, Prelucrarea lemnului, Prelucrari mecanice, Industria farmaceutica, a sticlei, feroviara, maritima, alimentara, a constructiilor de masini etc.

Responsabilitatea dumneavoastra principala in calitate de Reprezentant de vanzari al acestei companii va fi promovavrea si vanzarea produselor companiei in zona alocata. Veti prospecta piata sau veti contacta companii deja existente in baza de date pentru a stabili intalniri. Veti face vizite la clienti, veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia si le veti oferi suport tehnic. De asemenea, veti realiza diverse rapoarte in ceea ce priveste activitatea dumneavoastra.


CERINTE

Sunteti o persoana cu studii de inginerie si interesata de domeniul vanzarilor? Este important ca persoana care va ocupa acest post sa aiba experienta intr-un mediu de productie (departamentul de mentenanta) sau sa fi lucrat cu lubrifianti industriali. Pe langa cunostintele tehnice este important sa fiti o persoana interesata de relationare, de oameni si de domeniul vanzarilor. De asemenea, pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime este important sa detineti permis de conducere si cunostinte de limba engleza la nivel mediu-avansat.


BENEFICII OFERITE

Vi se va oferi un salariu fix si comision din activitatea dumneavoastra. De asemenea, compania ofera masina de serviciu, telefon, laptop, GPS. Veti beneficia diferite training-uri folositoare in activitatea dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.