Reprezentant colectare creante

Kallista Finance S.R.L

26-03-2009 | EXPIRA LA 01-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va analiza dosarele primitre de la clienti pentru recuperarea de creante. Propune o modalitate de abordare si solutionare a dosarelor. Contacteaza debitorii si negociaza solutii de stingere a debitelor. Reprezinta in instanta clientii. Intocmeste rapoarte de activitate in beneficiul clientilor. Intretine baza de date corespunzatoare dosarelor alocate.


CERINTE

Sunt necesare studii juridice, cunostinte si experienta de cel putin un an in materia procedurii insolventei si a executarii silite, abilitati de negociere si de comunicare. Persoana organizata, proactiva, dinamica, rezistenta la stres si disponibila pentru un program de lucru extins. Sunt necesare bune cunostinte de calculator.


BENEFICII OFERITE

Persoana angajata va beneficia de training de specialitate si de o remuneratie formata dintr-un salariu atractiv fix si un comision de succes, in raport cu munca depusa si performante.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2004, societatea a foat reorganizata in anul 2008 cand partenerii actuali si-au pus in comun cunostintele, expertiza si experienta pentru a acoperi urmatoarele nivele de business:
- Intermedierea financiara
- Consultanta in afaceri
- Recuperarea de creante