Reporter

MEDIAFAX GROUP SA

21-06-2019 | EXPIRA LA 21-06-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitățile tale vor fi redactarea si publicarea știrilor / interviurilor si realizarea materialelor si emisiunilor video.
Ne dorim un coleg absolvent de facultate, cunoscător de limba engleza la nivel avansat, disponibil de a lucra pe teren.


CERINTE

Candidatul ideal
Vino să lucrezi pentru cel mai mare furnizor de informaţie din România, dacă ești in căutarea unui job de Reporter în București!


DESCRIEREA FIRMEI

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social – politic (mediafax.ro, gandul.info), la sport (Prosport), divertisment şi lifestyle (ProTv Magazin, Ce se intampla, doctore?, The One, Glamour, Instyle), alături de nişe precum auto (Promotor), ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).