REGISTRATOR MEDICAL

MEDCENTER

16-08-2016 | EXPIRA LA 15-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- receptioneaza probele medicale
- inregistreaza probele medicale
- introduce datelele pacientului in baza de date


CERINTE

- experienta pe un post similar
- cunostinte PC
- disponibilitate de a lucra pe ture
- persoana organizata si atenta la detalii


DESCRIEREA FIRMEI

O echipă de peste 800 de angajați și parteneri, dedicată să administreze un portofoliu format din:

Peste 2.500 de companii client,
Peste 70.000 de abonamente private de sănătate și
Peste 4.500.000 de teste de laborator efectuate anual.

Istoria Medcenter începe în 1998, odată cu deschiderea primului centru medical la Iași. Ca urmare a unui parcurs ascendent și a unei politici continue de extindere, dezvoltare și diversificare, Medcenter și-a dezvoltat o rețea națională ce cuprinde peste 40 de puncte proprii, prezentă astăzi în principalele orașe ale țării: București, Iași, Focșani, Cluj-Napoca, Buzău, Baia Mare și Brăila.

Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corectă a stării de sănătate a pacienţilor, printr-un diagnostic precis şi rapid, toate centrele medicale fiind dotate cu aparatură ultramodernă și coordonate de un personal medical special pregătit.

Medcenter deține unul dintre cele mai mari laboratoare din sud-estul Europei: mai mult de 6000 mp destinați medicinii de laborator și patologiei. Dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație face din Laboratoarele Medcenter un nume de referință pe piața medicală
românească.

Prețuim dedicația și loialitatea în aceeași măsură în care apreciem competența și aptitudinele profesionale. Astfel, Medcenter susține în permanență dezvoltarea profesională a membrilor echipei sale și investește în cei care dau dovadă de profesionalism și inovație.

În politica noastră de recrutare, ne concentrăm pe identificarea și atragerea celor mai talentați profesioniști din domeniul medical. Căutăm oameni cu inițiativă, pasionați de activitatea lor și interesați de dezvoltarea profesională, într-un mediu de lucru dinamic.