REGIONAL CORPORATE RELATIONSHIP MANAGER BUCURESTI, CRAIOVA, IASI

MERITOCRACY

10-01-2008 | EXPIRA LA 09-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul implica atat cunostinte avansate de creditare a clientilor corporate (inclusiv elaborarea de referate de creditare si prezentare a acesora), cat si skillsuri de vanzare/relationare cu clienti corporate din diverse industrii.

De asemenea presupune coordonarea a 1-2 analisti.


CERINTE

- cunoastere cel putin medie a limbii engleze
- studii superioare preferabil economice sau tehnice cu un CFA
- experienta bancara in analiza financiara si activitatea de creditare corporate (2-3 ani)
- experienta demonstrabila in administrarea unui portofoliu de clienti corporate
- personalitate proactiva,orientata spre vanzari si dezvoltarea afacerilor, bun comunicator, abilitati de a lucra cu oamenii
- abilitatea de a scrie referate de creditare/prezentare in limba engleza
- o reputatie foarte buna in comunitatea de afaceri
- domiciliu in orasul in care se afla sucursala


BENEFICII OFERITE

Competitiv.
Postul ofera oportunitati majore de cariera pentru candidatii de succes intr-o banca dinamica cu un mediu prielnic dezvoltarii profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Obiect principal de activitate:consultanta in management in pricipal pentru firme din sectorul financiar-bancar. Ca firma credem in dreptul inalienabil al fiecarei persoane de a fi fericita. Daca esti fericit la locul de munca de munca ai rezolvat 75% din problema (aferent timpului dedicat unui job si fara a include timpul de acasa sau din concediu cand, inevitabil, tot despre locul de munca vei gandi/vorbi, de rau sau de bine) . De aceea sprijinim atat firmele, cat si candidatii sa obtina o potrivire cat mai buna intre post/companie si persoana astfel incat sa auzim cu totii numai de bine.