Referent Rezervari

CONTINENTAL HOTELS SA

10-03-2007 | EXPIRA LA 16-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Informarea potentialilor clienti cu privire la serviciile hoteliere oferite de lantul Continental si la tarifele corespunzatoare acestora.
- Procesarea diferitelor tipuri de cereri de rezervare/modificare/anulare pentru hotelurile din lant.
- Operarea în sistem a cererilor de rezervare/modificare/anulare si confirmare in scris (fax sau e-mail) a operatiunii efectuate.


CERINTE

- Studii superioare
- Operare PC, Excel
- Buna cunoastere a 2 limbi straine (obligatoriu limba engleza)
- Abilitati de comunicare, buna perceptie sociala, orientare catre clienti, capacitate de organizare, capabil sa transmita incredere, atentie la detalii experienta in turism constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

- posibilitatea de a lucra intr-un mediu de lucru profesionist
- cariera in domeniul turismului
- pachet salarial in acord cu politica salariala a lantului Continental


DESCRIEREA FIRMEI

Continental Hotels lantul hotelier cu cea mai mare acoperire din tara,8 hoteluri care raspund celor mai exigente gusturi, reprezentand cele mai bune oportunitati pentru afaceri si petrecere a timpului liber in 7 orase din tara: Sibiu, Targu Mures,Oradea, Arad, Suceava, Turnu Severin,Gaiser-Predeal, precum si in cele 3 hoteluri Ibis din Constanta si Bucuresti.
15 ani de experienta in industria hoteliera, servicii oferite la standard international, baza materiala permanent reinnoita si profesionalismul personalului nostru sunt atuurile companiei Continental.