Referent asistent

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei

27-08-2007 | EXPIRA LA 26-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bibliografia necesara pentru concurs se gaseste pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, la adresa www.mcti.ro.
Documentele necesare pentru înscrierea la concurs: copia actului de identitate; formularul de înscriere; copia actelor de studii; copia carnetului de munc¿; cazierul judiciar; adeverinta care s¿ ateste starea de s¿n¿tate corespunz¿toare; recomandarea de la ultimul loc de munc¿; declara¿ie pe propria r¿spundere care s¿ ateste c¿ nu a desf¿¿urat activit¿¿i de poli¿ie politic¿.
Copiile de pe actele prev¿zute mai sus se prezint¿ înso¿ite de documentele originale, care se certific¿ pentru conformitatea cu originalul de c¿tre secretariatul comisiei de concurs, sau în copii legalizate.
Concursul se va organiza dupa urmatorul program:
- proba scris¿ - în data de 03.09.2007 - orele 10.00
- interviul - în data de 06.09.2007- orele 10.00
Dosarele se depun la sediul Ministerului Comunica¿iilor ¿i Tehnologiei Informa¿iei, Serviciul Management Resurse Umane, pana la data de 28 august 2007.
Informa¿ii suplimentare se pot ob¿ine la telefon 021 - 313.55.35 sau 021 – 311.41.37


CERINTE

ORGANISMUL INTERMEDIAR PENTRU PROMOVAREA SOCIETATII INFORMATIONALE
SERVICIUL MANAGEMENT FINANCIAR ¿I CONTROL
Studii medii (de preferat, s¿ urmeze o form¿ de înv¿¿¿mânt superior cu profil economic), vechime în activitate de minim 6 luni, s¿ aib¿ cuno¿tin¿e avansate de operare pe calculator, s¿ cunoasc¿ limba englez¿ la nivel avansat, capacitate de a lucra în echip¿, capacitate de analiz¿ ¿i sintez¿, capacitate de adaptare la activit¿¿i specifice, corectitudine ¿i fidelitate.


DESCRIEREA FIRMEI

MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI
- administratie publica centrala