REDACTOR MASINI@ACASA.RO

VODANET MEDIA

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti pasionat de masini si in acelasi timp iti place sa petreci mult timp pe Internet? Iti oferim un job care sa imbine aceste doua pasiuni intr-un cadru profesional.

Acasa.ro – portalul cel mai dinamic din Romania - cauta o persoana dedicata si proactiva pentru ocuparea postului de:

REDACTOR MASINI.ACASA.RO


CERINTE

Trebuie sa stii limba romana si pe cea engleza, sa te descurci prin Office si prin Photoshop, sa-ti placa sa lucrezi in echipa, sa fii organizat si responsabil.
Avand in vedere ca este vorba despre un site, nici cunostintele de HTML nu sunt de neglijat.

Crezi ca cele de mai sus te descriu in cea mai mare masura? Vei gasi aici mediul propice pentru a-ti dezvolta abilitatile, contribuind la cresterea ta profesionala si personala intr-un mod original si lipsit de constrangerile unui job traditional.


BENEFICII OFERITE

Daca esti tare in parcare, pune pistoanele in miscare, fa-ti un CV si aplica iar noi te chemam la interviu sa ne arati ce ai sub capota!


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor în Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a învata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, în care specialistii sunt în formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atât cât este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.

Poti afla mai multe despre noi accesand:
www.vodanet.ro

Intra si pe www.acasa.ro ca sa te convingi ca vrei sa lucrezi cu noi.