Redactor articole Acvaristica

Confidential

06-06-2012 | EXPIRA LA 06-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Odata cu lansarea site-ului www.acvaristica.info (care se doreste a fi un site informativ), am adaugat sectiunea "Scrie in blog" unde, orice persoana capabila de a redacta articole unice, poate adauga un articol.

Regulile sunt simple. Te inregistrezi si citesti regulamentul. Scrie primul articol. Daca il vom accepta, vei fi adaugat in echipa de redactori. De aici inainte poti scrie cate articole vrei tu, in functie de timpul de care dispui. Noi te platim indiferent daca este 1 articol pe ora sau pe luna. Ideea este ca acel articol sa fie unic pe internetul romanesc, sa nu incalce drepturile de autor ale unei reviste etc...

Este interzisa publicarea articolelor copiate din reviste sau site-uri din Romania, deoarece vor aparea numele vostru pe ele si veti fi direct raspunzatori asupra continutului publicat.

Locatia redactorului nu este importanta, deoarece jobul il practicati de acasa iar platile le vom face online.

NU trebuie sa ne trimiteti CV sau sa aplicati pentru acest job! Intrati pe www.acvaristica.info, creati-va un cont si aplicati pentru echipa de Redactori in proba (o gasiti la sectiunea Scrie in blog, in partea dreapta).

Asteptam doritori.

http://www.acvaristica.info/scrie-in-blog/entry/articole-acvaristica/regulament-castiga-bani-publicand-articole.html

www.acvaristica.info/scrie-in-blog.html


CERINTE

Seriozitate, perseverenta, discretie.