RECRUTOR

BRD FINANCE IFN S.A.

11-09-2008 | EXPIRA LA 17-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Conduce procesul de selectie si recrutare conform cerintelor postului (postarea anunturilor in media, screening CV-uri, programarea candidatilor, realizarea short-list-ului si intocmirea fiselor de interviu)

- Construieste fisele de post, pentru pozitiile nou create si optimizeaza fisele de post deja existente impreuna cu Sefii de Departamente

- Participa la elaborarea de materiale informative de recrutare specifice

- Participa la diverse evenimente legate de activitatea de recrutare

- Comunica rezultatele interviurilor catre candidatii intervievati

- Gestioneaza baza de date cu candidati


CERINTE

- Studii superioare (absolvirea facultatii de Psihologie constituie un avantaj)
- Experienta minim 1 ani intr-o pozitie similara
- Persoana sociabila, proactiva, orientata catre client, ordonata, cu bune abilitati de gestionare a timpului si de valorificare a resurselor.
- Disponibilitate privind depasarile in tara, cu scopul selectiei si recrutarii de personal
- Abilitati operare PC
- Limba engleza/ franceza


DESCRIEREA FIRMEI

BRD Finance IFN S.A. este o societate specializata in acordarea creditelor de consum, membra a Grupului SocieteGenerale, fiind creata in anul 2004.

Activitatea companiei este concentrata pe gestionarea creditelor pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata acordate la locul de vanzare, colaborand cu o serie de comercianti, atat la nivel national, cat si local.
Parteneriatele incheiate cu mari retele de distribuitori (precum Carrefour, Praktiker, Real, Rombiz, Cosmo, Germanos, Depozitul de Calculatoare, Daniel, Diverta, HAT), permit accesul clientilor la o mare varietate de produse, de la electrocasnice, calculatoare, bunuri de larg consum, pana la bunuri pentru casa si gradina, mobila si multe altele.

BRD Finance IFN S.A. este prezenta in magazine fie direct, prin intermediul birourilor de credite, fie al operatorilor partenerilor