RECRUTAM OPERATORI CALL CENTER

Grama Smart Contabilitate

23-01-2018 | EXPIRA LA 22-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Profilul candidatului: Sarcina principala a unui angajat al companiei este aceea de a maximiza vanzarile si profitabilitatea in domeniul sau de responsabilitate, respectiv serviciile contabile.


CERINTE

Profilul companiei…
Este extrem de important pentru noi sa avem o relatie de comunicare foarte buna cu clientul nostru, fiind alaturi de el atat cu sfaturi financiar-contabile, cat si de bussines. Ne dorim foarte mult sa ne evidentiem prin seriozitate, profesionalism si calitate in prestarea servicilor contabile, de aceea folosim deviza: Contabilitate de calitate la preturi competitive .

Experienta noastra formata in timp in foarte multe companii multinationale si companii romanesti de top cu siguranta va poate fii de un mare ajutor in eficientizarea activitatii contabile a firmei.

In tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse medii de activitate acest lucru ducand la acumularea de experienta(atat profesionala cat si de bussines), care contribuie in mod decisiv la o relatie eficienta si lipsita de probleme a societatilor aflate in parteneriat cu noi.


DESCRIEREA FIRMEI

Societate care isi desfasoara activitatea in domeniul contabilitatii.
Sediul central, Piata Unirii.