RECRUITER

SKILL TRAINING

28-08-2007 | EXPIRA LA 27-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- vei acorda consultanta clientilor companiei in scopul definirii profilurilor candidatilor pentru posturile vacante;
- vei identifica cele mai adecvate canale de recrutare pentru pozitiile in recrutare (pozitii de entry-level, middle & top management)
- vei selecta candidatii (interviu, teste, verificarea recomandarilor);
- vei gestiona in mod profesionist a relatiei cu clientii prin informarea acestora cu privire la desfasurarea procesului de rcrutare;
- vei organiza baza de date interne;
- vei raporta intern si catre clienti.


CERINTE

Agentia de Resurse Umane SKILL TEAM iti ofera ACUM oportunitatea de a te afirma pe plan profesional ca RECRUITER! O echipa profesionista te invita sa i te alaturi! Proiecte interesante si provocatoare asteapta sa le descoperi!

- studii superioare absolvite (de preferinta Facultatea de Psihologie);
- experienta in domeniul recrutarii si selectiei pe baza careia sa ai o buna cunoastere a pietei de resurse umane din Romania;
- abilitati foarte bune de comunicare si relationare orientate catre client;
- cunoasterea la nivel avansat limbii engleze;
- bune cunostinte de operare PC (Word, Excel Internet).


DESCRIEREA FIRMEI

SKILL TEAM este o agentie de Resurse Umane care ofera solutii complete de personal. Serviciile firmei sunt concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor: recrutare, selectie, head-hunting, evaluare si testare psihologica, administrare de personal, training, leasing de personal, consultanta.

Identificam si recrutam profesionisti, testam calitatile, evaluam nivelul de experienta, propunem si dezvoltam sisteme de pregatire profesionala si motivationala, analizam echipa companiei client si dezvoltam actiuni stimulative la nivel organizational, oferim consultanta in domeniul Resurselor Umane.

Stabilim relatii de afaceri pe termen lung cu clientii nostri prin faptul ca le intelegem valorile, scopul si mediul de afaceri.

www.SkillTraining.ro