RECEPTIONISTA (STUDENTE I.D./ F.R. SAU ABSOLVENTE)

FLAMINGO

12-05-2008 | EXPIRA LA 11-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru aceasta pozitie care presupune un program full-time (9:00 - 18:00 Luni - Vineri), angajam candidate motivate sa isi asume urmatoarele responsabilitati:

- Asigura activitatea de front-office prin intampinarea clientilor si vizitatorilor cu diplomatie si profesionalism promovand si reprezentand imaginea companiei in fata acestora;
- Asigura activitatea de back-office fiind responsabila cu gestionarea apelurilor telefonice solicitate atat de beneficiarii interni cat si de clientii companiei constituind legatura dintre organizatie si mediul exterior de afaceri;
- Preia corespondenta si intocmeste borderourile de distribuire a corespondentei catre terti;
- Asigura suport in formarea si dezvoltarea persoanelor nou angajate pe pozitii similare;
- Se implica in generarea rapoartelor de activitate.

Locatia jobului va fi la sediul central al companiei Flamingo in Otopeni: Calea Bucuresti-Ploiesti nr.44 - 48 (din Piata Unirii, Piata Victoriei si Piata Presei Libere exista numeroase mijloace de transport: Expres 783, Maxi-Taxi, RATB).


CERINTE

- Studenta in regim de studiu FR/ID (rugam mentionare in CV a formei de invatamant) sau absolventa studii superioare;
- Experienta relevanta in domeniul servicii clienti va fi mult apreciata;
- Abilitati operare PC ( Outlook, Word, Excel, Power Point);
- Abilitati excelente de comunicare in limba romana si engleza;
- Persoana executiva, organizata, dinamica, atenta la detalii, pasionata de lucrul cu oamenii.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant;
- Posibilitatea de a face parte din echipa de service autorizat SONY si de a se dezvolta profesional.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Flamingo International deruleaz¿ activit¿¿i de retail ¿i distribu¿ie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice ¿i electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers ¿i Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse ¿i clien¿i diferite.

Re¿eaua Flanco World cuprinde magazine de suprafa¿¿ mare (1,800 – 3,000 mp), amplasate în ora¿e mari ¿i medii, în centre de retail u¿or de accesat de c¿tre clien¿i. Primul magazin Flanco World a fost lansat în noiembrie 2005, în Bra¿ov, iar în prezent exist¿ 10 magazine Flanco World în toat¿ ¿ara.

Lan¿ul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de loca¿ii existente în România, este liderul pie¿ei locale de IT&C, de¿inând primul loc pe pia¿a calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cot¿ de pia¿¿ de 13,1% pentru 2006, în cre¿tere cu 18,5% fa¿¿ de anul 2005.

Clien¿ii pot g¿si în magazinele grupului tehnologii ¿i produse de ultim¿ genera¿ie, atât din gama IT ¿i electronice cât ¿i din segmentul de entertainment, precum varietate foarte mare de console ¿i jocuri. De asemenea, ace¿tia beneficiaz¿ de consultan¿¿ în alegerea produselor potrivite, a celor mai bune solu¿ii de cump¿rare ¿i a celor mai eficiente ¿i accesibile sisteme de vânz¿ri în rate, asigurând, în plus, servicii post-vânzare, precum transportul ¿i instalarea gratuit¿.

Din iunie 2005 compania Flamingo International este cotat¿ la Bursa de Valori Bucure¿ti.