Receptionista-program 8 ore

UPC Romania S.A.

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preia apelurile telefonice ¿i le direc¿ioneaz¿ mai departe c¿tre liniile interioare; preia ¿i direc¿ioneaz¿ mesajele pentru personal; ofer¿ informa¿ii generale
Prime¿te vizitatorii; se asigur¿ ca în mod constant cei care sun¿ sau vin în vizit¿ sunt trata¿i cu amabilitate ¿i profesionalism
Trimite ¿i prime¿te coresponden¿a (prin fax, po¿t¿, e-mail etc.) pentru personalul companiei; înregistreaz¿ documentele

Organizeaz¿ întâlniri ¿i conferin¿e pentru companie
Organizeaz¿ sistemul de arhivare a documentelor
Rezerv¿ bilete de avion/tren pentru c¿l¿toriile de serviciu ale personalului
Se asigur¿ c¿ ceilal¿i colegi utilizeaz¿ corect echipamentele de birou (copiator, fax, imprimant¿)
Stabile¿te ¿i men¿ine rela¿ii cu diver¿i furnizori de servicii de între¿inere a echipamentelor, birotic¿ ¿i cur¿¿enie, de consumabile de birou, produse de protocol (cafea, ap¿, b¿uturi racoritoare), mobilier etc.
Coordoneaz¿ activitatea de între¿inere a birourilor
Întocme¿te rapoarte privind cheltuielile administrative


CERINTE

Excelente abilit¿¿i de lucru cu calculatorul: Word, Excel, PowerPoint
Cunoa¿terea limbii engleze la nivel avansat este obligatorie
Excelente abilit¿¿i de comunicare ¿i organizare


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multina¿ionale din industria de comunica¿ii prin cablu din România ¿i î¿i propune s¿ devin¿, pentru cât mai mul¿i români, punctul unic de acces la informare, divertisment ¿i comunicare. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de televiziune, voce ¿i date, cu opera¿iuni în 17 ¿¿ri, 11 dintre acestea din Europa. Prezent¿ în România înc¿ din 1992, UPC România a devenit unul dintre cei mai puternici furnizori de televiziune, internet ¿i telefonie din lume.
În octombrie 2005, Liberty Global International a achizi¿ionat Astral Telecom în urma unei tranzac¿ii în valoare de 407 milioane USD. Cu peste 500 de milioane USD investi¿i din 1992, UPC devine cea mai mare investi¿ie american¿ direct¿ în România. UPC este pregatit¿ s¿ ofere servicii moderne în band¿ larg¿ la nivel na¿ional: televiziune analogic¿ ¿i digital¿, internet de mare vitez¿, servicii competitive de telefonie digital¿.