Receptioner Noapte si Ajutor Bucatar

DENTOTAL INVESTMENT- Hotel Mercure Bucharest City Center

06-06-2017 | EXPIRA LA 08-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

In conformitate cu fisa postului.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta de maxim doi ani de zile intr-un hotel.

Pe langa dorinta de a-si cladi o cariera in industria ospitalitatii, candidatul trebuie sa faca dovada unei diplome de calificare pentru postul pentru care aplica.

Ne extindem echipa, si te dorim alaturi de noi daca esti pasionat de ospitalitate si iti doresti o cariera solida si de durata in acest domeniu.


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv + bonus anual,
- tichete de masa,
- abonament sanatate la clinica privata,
- program de lucru 8 ore/zi


DESCRIEREA FIRMEI

Mercure Bucharest City Center este cel mai nou si mai elegant boutique hotel de 4 stele deschis in Bucuresti la finele anului 2014.

Mercure este un brand midscale, non-standardizat, al grupului Accor. Hotelurile Mercure împărtășesc standarde de calitate comune și sunt conduse de către hotelieri pasionati. Fie că sunt situate în centrele orașelor mari, la malul mării sau în stațiunile montane, fiecare unitate oferă o experiență autentică atât pentru calatoriile de afaceri cat și pentru cele de agrement. Rețeaua Mercure cuprinde peste 700 de hoteluri în 52 de țări din întreaga lume, reprezintă o alternativă competitiva la hotelurile standardizate sau la cele locale independente, și combină puterea unei rețele internaționale cu excelenta profesională și experiența digitala.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.accorhotels.ro/hotel-mercure-bucuresti-city-center/

Va asteptam sa va alaturati echipei noastre!