Receptioner informatii clienti

TIRIAC AUTO

07-07-2019 | EXPIRA LA 07-07-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preia si directioneaza apelurile telefonice in functie de necesitate;
Acorda informatii clientilor interni si externi;
Primeste persoanele din afara companiei si le indruma spre personalul de competenta;
Intocmeste rapoarte zilnice si saptamanale;
Receptioneaza, inregistreaza, multiplica, redistribuie, expediaza: corespondenta, fax-uri, documente, catre departamentele companiei sau de la departamente catre exterior;
Stabileste legatura intre clienti si personalul aferent departamentelor companiei in functie de necesitatea acestora;
Elaboreaza adrese si raspunsurile la acestea, dupa consultarea superiorului;
Asigura distribuirea corespunzatoare a informatiilor/ documentelor intre departamente sau exteriorul companiei;
Efectueaza sarcini de suport pentru departamentele centrale ale companiei (comenzi rechizite, papetarie, tipizate, etc.);
Respectarea tuturor procedurilor in vigoare.


CERINTE

Studii medii/ superioare;
Cunostinte avansate ale pachetului MS Office;
Experienta pe un post similar reprezinta avantaj;
Persoana proactiva;
Bune abilitati de comunicare si organizare.


DESCRIEREA FIRMEI

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc. La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șapte dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Astăzi, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în oricare colț al Romaniei. În fiecare dintre reprezentanțele noastre, fie showroom, fie service, avem consilieri pasionați de domeniul auto, profesioniști și implicati, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții noștri. Totodata, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

În cazul în care poziţiile dechise în acest moment în cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane .

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!