Receptioner(a)/ secretar(a)

Total Radiology

22-06-2013 | EXPIRA LA 22-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca RECEPTIONER/A in cadrul Clinicii Total Radiology va gestiona activitatea de front-desk a clinicii situata in cladirea Policlinicii Vitan.

De asemenea, va avea atributii in ceea ce priveste casieria, arhiva de rezultate si activitatea de secretariat si va gestiona permanent sistemul de sondare a opiniei pacientilor vis-a vis de calitatea serviciilor oferite de catre centrul de imagistica. Dinamism,seriozitate si responsabilitate sunt atribute indispensabile ocuparii acestui post.O deosebita rezistenta la stres este de asemenea necesara.

Receptionistul(a) este pentru noi interfata companiei, fiind cel(cea) care promoveaza serviciile Clinicii TR si este direct responsabil(a) pentru programari,mentinerea legaturii cu pacientii fiind un element de baza al politicii noastre de calitate.


CERINTE

Programarea, inregistrarea si primirea pacientilor.
Realizarea raportarilor in sistem SIUI pentru casele de asigurari.
Gestionarea materialelor si a disponibilului de substante, filme radiologice, birotica, etc.

Efectuarea de programari/reprogramari/anulari/confirmari pentru medicii clincii precum si a celor colaboratori sau parteneri
Primirea si gestionarea apelurilor telefonice/faxuri/mailuri.

O buna cunoastere a pachetului Microsoft Office
Incasarea contravalorii serviciilor medicale prestate, arhivarea rezultatelor investigatiilor in vederea transmiterii catre pacient, corespondenta, implicarea in metodele de promovare a companiei (actualizare oferte site-ul clinicii si a ofertelor in site-urile partenere).


BENEFICII OFERITE

decontarea transportului. Plata orelor suplimentare, servicii medicale.


DESCRIEREA FIRMEI

Clinica noastră vă stă la dispoziţie cu metode imagistice moderne şi specialişti de valoare pentru diagnosticul complex al suferinţei dumneavoastră.