Receptioner

Top Brands Distribution

12-06-2010 | EXPIRA LA 18-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectuarea receptiei si inregistrarii corespondentei, coletelor, plicurilor si facturilor primite in companie, receptia si directionarea apelurilor telefonice precum si prestarea de activitati de suport pentru activitatile departamentului, in conformitate cu normele, procedurile si procesele interne de lucru.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede in investitia in oameni?

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
- studii medii (studiile superioare constituie un avantaj;
- abilitati de utilizare PC (pachetul MS Office);
- limba engleza: nivel avansat;
- capacitate de organizare;
- abilitati de comunicare si relationare;
- atitudine proactiva;
- creativitate si spirit de initiativa;
- integrare si lucru in echipa.


BENEFICII OFERITE

Daca iti doresti sa te alaturi echipei noastre, aplica pe acest site imediat ce vei citi anuntul nostru sau transmite cv-ul la adresa application@tbd.ro / fax nr. 021 – 352.78.51.
Se vor contacta numai candidatii ale caror cv-uri au fost selectate.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.