Distribuitor independent

RDVEC SRL-D

05-10-2014 | EXPIRA LA 07-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Exista oameni care au un loc de munca flexibil, castiga multi bani si au multe alte satisfactii, dar ... acesti oameni sunt destul de rar intalniti.
Exista, in schimb, multi oameni care au un loc de munca despre care cred ca nu este ceea ce merita, un loc de munca unde timpul liber lipseste aproape cu desavarsire. Unde mai punem ca exista si un sef care pune suficient de multa presiune cat sa distruga intreaga zi a celorlalti?

Ca distribuitor independent RDVEC nu numai ca seful a disparut, dar a aparut o echipa acompaniatoare, alaturi de care beneficiile sunt pe masura efortului depus, acestea incluzand chiar si distractia.
Programul de lucru este ... dupa bunul plac. Iti bei cafeaua pana la orele pranzului daca doresti. Daca nu iti este dor de noi, ne putem vedea doar o data pe luna, eventual la un film si o portie de floricele. Ce castigi? Stai sa-ti prezentam planul nostru financiar pregatit pentru tine! Iar serviciile ... serviciile noastre acopera domenii prezente zilnic in viata catorva milioane bune de oameni, deci ... are balta peste, dupa cum spune si proverbul.

Jobul tau este ok? In acest caz ne bucuram ca esti printre cei norocosi! Daca tu consideri ca poti dedica o parte din timpul tau si serviciilor RDVEC, da-ne un semn si gasim cu siguranta o posibilitate de a colabora!

Ai propria ta afacere?! Cu atat mai bine! Afacerile noastre pot construi impreuna o relatie bazata pe sustinere reciproca.

Tu ... esti managerul relatiei de vanzari intre client si RDVEC.


CERINTE

Abilitati in comunicare si vanzari.


DESCRIEREA FIRMEI

RDVEC este o echipa de consultanti a caror activitate este dedicata celor care isi doresc ca sistemul lor sa aduca valoare propriei afaceri.