RAIFFEISEN TRAINEE

RAIFFEISEN BANK

18-08-2008 | EXPIRA LA 24-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Raiffeisen Trainee - Un program de succes al Raiffeisen Bank

In luna octombrie 2003 Raiffeisen Bank Romania a lansat, in premiera in Grupul Bancar Raiffeisen, Programul Raiffeisen Trainee, in care au fost inclusi 8 proaspat absolventi. Programul s-a dovedit a fi un real succes, fapt care a determinat managementul bancii sa ofere din nou o sansa tinerilor absolventi de anul acesta, in cadrul celei de-a sasea editii a programului: Raiffeisen Trainee 2008 - 2009.

Scopul programului
-identificarea potentialului de dezvoltare al tinerilor
asigurarea cadrului adecvat dezvoltarii acestuia;
-acumularea de cunostinte;
-dezvoltarea de abilitati profesionale specifice domeniului bancar;

Descrierea programului
Raiffeisen Bank aloca pana la 15 locuri in cadrul fiecarei editii anterioare a programului Raiffeisen Trainee. Stagiarii vor fi alesi in urma unui proces riguros de selectie (screening CV-uri, interviuri, teste de abilitati, inventare de caracteristici personale).

Programul este astfel conceput incat fiecare dintre ei, in calitate de angajat al Raiffeisen Bank, are sansa de a cunoaste banca in detaliu, efectuand stagii in cadrul directiilor bancii timp de 6 luni. Prima interactiune cu banca pe care acestia o vor avea va fi in agentii, unde vor invata care este fluxul operatiunilor, se vor familiariza cu activitatile din back-office, front-office si casierie. Stagiul va continua cu o serie de cursuri atat pe parte tehnica, cat si pe parte de soft skills, iar apoi participantii vor fi inclusi intr-un program de training in cadrul Administratiei Centrale.

Spre deosebire de editiile anterioare, cand stagiarii au efectuat stagii in majoritatea Directiilor bancii timp de 9 luni, incepand din agentii si trecand prin toate Diviziile, editia 2008-2009 aduce cu sine cateva modificari menite sa determine o mai mare eficienta si atractivitate a programului.

Structura programului va presupune incadrarea stagiarilor inca de la inceput, pe baza abilitatilor si optiunilor acestora, pe principalele linii de business ale banci: Retail, Audit, Risc, Trezorerie, Operatiuni. La finalul programului, stagiarii isi vor continua activitatea pe o pozitie corespunzatoare in cadrul Diviziei in care au parcurs stagiile de pregatire.

Stagiile le vor da participantilor posibilitatea de a fi implicati in activitatile zilnice ale colegilor lor, in proiecte, prezentari, intalniri cu clientii. De asemenea, stagiarii vor participa periodic la sesiuni de evaluare si intalniri cu directorii bancii. La sfarsitul programului se va decide atat pe baza optiunii exprimate de fiecare trainee, cat si a necesitatilor organizatiei, departamentul unde isi va desfasura activitatea pe viitor fiecare trainee.


CERINTE

Esti student in an terminal, masterand sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic (sau inginerie economica) ?
-Ai obtinut rezultate deosebite pe parcursul facultatii si demonstrezi cunostinte economice solide de contabilitate, analiza financiara si marketing?
-Comunici fluent in limba engleza ?
-Ai avut sansa de a beneficia de experiente academice internationale ?
-Esti membru al unei asociatii studentesti, ai dat dovada de implicare in activitati extracurriculare/de voluntariat ?
-Dovedesti interes pentru domeniul economic si indeosebi pentru mediul bancar ?
-Esti increzator, tenace, dinamic, orientat catre actiune ?
-Demonstrezi flexibilitate, entuziasm, simt al umorului?

Daca raspunsul tau la toate aceste intrebari este afirmativ, te asteptam sa aplici pentru programul Raiffeisen Trainee 2008.

Pentru a aplica la editia 2008-2009 a programului Raiffeisen Trainee, te rugam sa completezi formularul de aplicatie si sa redactezi o scrisoare de motivatie de maxim 1 pagina. Poti atasa la dosarul de candidatura orice alte documente care consideri ca aduc informatii suplimentare in evaluarea candidaturii (ex: CV, diplome, atestate etc).

Dosarul de aplicatie poate fi transmis intr-una dintre cele doua variante expuse mai jos:
- e-mail: raiffeisentrainee@rzb.ro , intr-un mesaj care nu va depasi dimensiunea de 2 Mb (recomandam arhivarea documentelor atasate)
- la adresa: Raiffeisen Bank - Directia Resurse Umane, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, specificand pe plic "Candidatura Raiffeisen Trainee". Dosarul se poate depune personal la receptie sau se poate transmite prin posta/curierat


DESCRIEREA FIRMEI

Raiffeisen Bank este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii financiare la standarde inalte si generand o rentabilitate peste medie a capitalului propriu.