Quality Assurance Engineer

ABL Engineering Service SRL

14-07-2008 | EXPIRA LA 20-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizarea de teste functionale, teste de validare
- Realizarea rapoartelor de teste
- Identificarea erorilor si descrierea lor
- Raportarea erorilor.
- Redactarea documentatiei utilizator


CERINTE

- Absolvent sau student al unei facultati cu profil informatic sau economic
- Cunostinte in gestiune si contabilitate constituie avantaj
- Limba franceza nivel mediu obligatoriu


BENEFICII OFERITE

- Se asigura training specializat
- Pachet salarial motivant
- Bonuri de masa
- Posibilitati de afirmare si promovare
- Mediu de lucru modern
- Echipa tanara, dinamica, profesionista


DESCRIEREA FIRMEI

ABL Engineering Service, filiala societatii INFOLOGIC (www.infologic-agro.fr), companie multinationala, lider in solutii si aplicatii software destinate indutriei agroalimentare.
Partenerul industriei agroalimentare din 1982, societatea nostra este recunoscuta si apreciata pentru ERP-ul sau dezvoltat in integralitate in tehnologiile java, tehnologiile cele mai performante si inovante . Modulele ERP-ului dezvoltat de noi permit gestiunea tuturor functiilor unei intreprinderi : gestiunea vanzarilor, gestiunea stocurilor, gestiunea productiei, trasabilitatea totala a produselor, pilotajul de atelier, gestiunea comerciala, a pregatirii comenzilor, a expedierilor, a transporturilor, a sistemului EDI.
Suntem partenerul ideal al societatilor care au o activitate in industria agroalimentara:dezvoltam, integram, instalam, formam utilizatorii, asiguram mentenanta. ERP-ul nostru echipeaza peste 300 de grupuri si intreprinderi independente in Franta si in strainatate.
Pentru mai multe informatii, consultati situl internet www.infologic-agro.fr.

INFOLOGIC este prezent in Romania din anul 2001, prin filiala sa, ABL Engineering Service, cu doua societati, in Bucuresti si Iasi. In Bucuresti cu o activitate in domeniile de dezvoltare software si mentenanta software iar in Iasi cu o activitate de dezvoltare software si telemarketing.