Promoter (pentru Bosch)

Evolve Group

24-08-2007 | EXPIRA LA 23-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bosch Romania organizeaza, in parteneriat cu Future Marketing si Praktiker, in perioada 20-27 septembrie, “Caravana Bosch”, un eveniment ce va acoperi, pentru inceput, zona de Vest a tarii.
Caravana Bosch are ca scop prezentarea produselor companiei, prin organizarea, in incinta magazinelor Praktiker, a unor demonstratii de utilizare a acestora.
Persoanele selectate pentru pozitia de Promoter vor utiliza produsele Bosch, le vor prezenta celor interesati si vor incerca sa convinga potentialii cumparatori de avantajele pe care niste dispozitive profesionale le ofera.

Perioada de desfasurare a proiectului:
23 august – 1 septembrie Recrutarea candidatilor
2 – 8 septembrie Selectie finala
9 – 15 septembrie Training (2 zile)
20 – 26 septembrie Participarea la caravana


CERINTE

- Studenti sau absolventi de studii superioare
- Bune aptitudini tehnice (capacitatea de a utilize cu usurinta diverse aparate, precum si usurinta de a intelege si explica toate caracteristicile tehnice ale acestora)
- Aspect placut si tinuta ingrijita
- Abilitati conversationale bune
- Fire deschisa, comunicativa
- Disponibilitate pentru deplasare in perioada mentionata
- Capacitate de lucru in echipa


BENEFICII OFERITE

Modalitate de angajare: angajarea promoterilor se va face pe baza unui contract de munca pe perioada determinate (perioada de o luna).

Oferta financiara: 500 RON (suma neta, pentru 7 zile). Toate cheltuielile generate de deplasare vor fi suportate de firma angajatoare (cazare, transport, masa).


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.