MERCANTIZOR

SC PRISUM INTERNATIONAL TRADING Co SRL

28-06-2011 | EXPIRA LA 28-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

PROMOVAREA PRODUSELOR DE INGRIJIRE SI INTERTINERE PERSONALA IN FARMACII, VERIFICAREA STOCURILOR, DIVERSE RAPOARTE CATRE SUPERIOR.


CERINTE

Cautam persoane comunicative, dinamice, serioase, cu aspect fizic placut, active, responsabile, oprganizate, cu atitudine pozitiva si spirit de echipa.
Daca te regasesti in cele scrise mai sus, te asteptam sa te alaturi echipei noastre.


BENEFICII OFERITE

Conditii avantajoase intr-un mediu de lucru profesional
Salariu fix
Training de specialitate
Alte beneficii


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Prisum International Trading SRL a fost infiintata in anul 1994 si detine dreptul de distribuitor pe piata româneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India. Obiectivul principal de activitate il constituie comertul cu ridicata a medicamentelor, produselor farmaceutice si produselor de ingrijire si intretinere (cosmetice).

Folosind descoperirile de ultima ora si imbinand tehnologia cu sistemul traditional de medicina Indiana – Ayurveda, cercetatori de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piata, castigand increderea in intreaga lume. Consumatorii din peste 70 de tari se pot baza pe Himalaya in domeniul sanatatii si ingrijirii personale.

Ani intregi de cercetare si testare au scos la iveala produse ce au devenit de referinta in categoria lor: Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya.

In anul 2006, Prisum International aduce pe piata din Romania ultima inovatie in materie de ingrijire personala, Himalaya Herbals, gama de produse cosmetice cu ingrediente 100% naturale. Aceasta contine 3 game distincte:

gama de ingrijire pentru par;
gama destinata ingrijirii fetei si corpului;
gama pentru copii.
O alta divizie a companiei Prisum International este CSL Behring, lider global in industria bioterapiilor pe baza de plasma. CSL Behring cerceteaza, dezvolta, fabrica si comercializeaza produse din plasma, care sunt folosite pentru a trata afectiuni rare si foarte grave. Cei ce folosesc aceste terapii se bazeaza pe ele pentru imbunatatirea calitatii vietii si, in multe cazuri, pentru viata in sine.

Incepand cu anul 2009, Prisum International isi extinde activitatea prin deschiderea unui lant de plafare, EsentaPlant, unde se prezinta si se comercializeaza o gama variata de produse naturiste, suplimente alimentare, tincturi, ceaiuri etc. Personalul calificat sta la dispozitia clientilor pentru a oferi sfaturi utile in alegerea remediilor si tratamentelor naturiste ce vor contribui la imbunatatirea starii de sanatate.

Prin tot ceea ce facem urmarim satisfacerea cerintele clientilor nostri, si totodata sa anticipam nevoile acestora, prin includerea in viitor a noi produse care sa completeze gamele prezente.

In fata multor aspecte de viata importante, sanatatea este cea mai de pret. Suntem mandri ca putem fi zilnic alaturi de dumneavoastra!