Project Manager- inginer domeniul electric- companie multinationala

Nefertiti Human Capital Consulting

12-11-2007 | EXPIRA LA 12-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un important holding multinational ce activeaza in urmatoarele domenii:
- instalatii electrice
- sisteme de iluminat (public sau privat)
- constructii
-In prezent Clientul nostru este bine reprezentat prin numeroase filiale in Rusia, Slovacia, Franta, Algeria, Grecia si Germania. Grupul este prezent in Romania din anul 2000, cu reprezentante pentru toate cele 7 companii ce formeaza holdingul la nivel multinational.
-Dezvoltarea exponentiala a activitatii grupului nu poate fi sustinuta decat de o echipa consolidata, formata din profesionisti de inalta clasa. Politica de resurse umane a grupului incurajeaza independenta angajatilor in cadrul companiei dublata de un management de echipa. In aceasta companie ideile bune si solutiile eficiente sunt apreciate, indiferent din partea cui vin. Inteligenta, automotivarea si dedicarea sunt calitatile care fac diferenta ... nu functia.
-Inginerul pe care il cautam trebuie sa stapaneasca foarte bine domeniul electric si sa fie capabil ca, in foarte scurt timp, sa activeze ca manager de proiect.


Atributii:
- Studierea documentatiei furnizata de client sau de celelalte departamente ale holding-ului ;
- Culegerea datelor de pe teren;
- Intocmirea si analiza temei de proiect;
- Intocmirea de calcule, memorii tehnice si desene specifice pentru elaborarea proiectului;
- Colaborarea cu departamentele/companiile implicate in proiect;
- Intocmirea listelor de materiale necesare realizarii proiectului
- Mentinerea relatiei cu beneficiarul pe durata procesului de proiectare;
- Asistenta tehnica la beneficiar; gestioneaza reviziile asumate prin contract ;
- Supervizeaza echipa de executie – acolo und eeste cazul – si emite instructiunile d elucru pentru procedurile nestandardizate (teste, urgente, etc)


CERINTE

- Studii tehnice superiare, profil electric (electrotehnica, automatica,)
- Experienta: minim 3 ani in proiectare sau productie
- Cunostinte necesare: apararataj electric, calculul elementelor instalatiilor electrice, tablouri electrice, actionari electrice, elemente de automatizare, tehnici moderne de realizare a instalatiilor electrice, cunoasterea avansata a programelor de proiectare asistata (CAD/CAE)
- Utilizare software de proiectare asistata
- Utilizare AUTOCAD (notiuni de baza)
- Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate, in functie de proiecte;
- Abilitati pentru lucru la inaltime;
- cunoasterea limbii engleze - nivel avansat
- cunoasterea altei limbi straine de circulatie internationala constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

In functie de nivelul de experienta si volumul de cunostinte, salariul mediu oferit este intre 800-1000 euro pentru aceasta pozitie; pachetul poate fi negociat peste medie de candidatii ce au o experienta relevanta in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.