PROJECT MANAGER@ELE.RO

VODANET MEDIA

12-04-2007 | EXPIRA LA 04-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa conduci si sa dezvolti propriul tau proiect web beneficiind in acelasi timp de suportul si cunostintele unei echipe cu experienta de peste 6 ani in internet?

Vodanet Media iti ofera oportunitatea de a conduce una dintre diviziile Ele.ro. Vei avea resposabilitatea de a coordona si dezvolta o echipa, de a crea si implementa strategia si obiectivele diviziei si de urmari atingerea scopurilor propuse.


CERINTE

- Ai experienta de project management intr-unul dintre domeniile: internet, publicitate, telecomunicatii, publishing?
- Esti tot timpul la curent cu ce se intampla pe piata online romaneasca?
- Ai experienta in organizarea si conducerea unei echipe?
- Esti creativ/a si mereu cu un pas inaintea tuturor?

Daca ai un raspuns afirmativ pentru aceste intrebari dorim sa te cunoastem.
Vei fi invitat/a sa ni te alaturi daca esti inteligent/a, pozitiv/a, comunici eficient si poti desfasura o activitate complexa in mod autonom


BENEFICII OFERITE

Ce vei avea tu de castigat pe langa faptul ca vei face ce-ti place si nu vei mai spune ca te duci „la munca” ? Vodanet Media iti ofera venituri atractive, extra-beneficii si programe de dezvoltare manageriala si leadership.


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor în Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a învata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, în care specialistii sunt în formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atât cât este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.