Project Manager (Consultanta & Integrare IT)

BRAINSPOTTING S.R.L

21-01-2008 | EXPIRA LA 11-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Responsabil de îndeplinirea cu succes a proiectelor incredintate, din punct de vedere: buget, termene de implementare, obiective tehnice si functionale si satisfactia beneficiarului proiectului. Trebuie s¿ formeze ¿i s¿ conduc¿ echipa de proiect astfel incit sa maximizeze satisfac¿ia clientului, concomitent cu realizarea obiectivelor financiare ale angajatorului.
- Responsabil pentru garantarea profitabilit¿¿ii angajamentelor prin gestionarea eficient¿ a costurilor, a termenelor de implementare, a termenilor si conditiilor legale si contractuale, managementul riscurilor, negocierea contractelor, managementul resurselor umane ¿i conducerea generala a proiectului in vederea realizarii obiectivelor de mai sus.


CERINTE

- Abilit¿¿i probate privind capacitatea de influen¿are din interior /exterior a echipei în vederea ob¿inerii rezultatelor vizate

Abilit¿¿i în managementul proiectelor
- Abilitatea demonstrat¿ de a finaliza proiecte la termenul, conform bugetului ¿i a¿tept¿rilor beneficiarului (la nivel intern sau extern)
- Abilitatea demonstrat¿ de coordonare si de ofertare proiecte IT
- Abilitatea demonstrat¿ de stabilire si conducere a echipei de proiect
- Abilit¿¿i dovedite de management al schimb¿rilor la nivel de întreprindere
- Abilit¿¿i dovedite în managementul clien¿ilor si al personalului

Abilit¿¿i de integrare a sistemelor
- Abilitatea dovedit¿ în finalizarea de proiecte de infrastructur¿ tip client/server in mediul bancar
- Abilitatea dovedit¿ în dezvoltarea de software pentru sisteme bancare
- Abilitatea dovedit¿ de management al furnizorilor ter¿i


DESCRIEREA FIRMEI

IT&C Recruitment and Selection

Clientul nostru este o corporatie multionala cu activitate in peste 170 de tari, unul dintre liderii globali din domeniul IT - infrastructura si servicii.

Pentru a afla informatii despre toate pozitiile deschise, va invitam sa vizitati sectiunea \"Jobs\" de pe site-ul nostru (www.brainspotting.ro).