Project Manager Assistant

netBridge

13-05-2006 | EXPIRA LA 19-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam un project manager assistant, pentru a-i oferi okazia de a revolutiona serviciile prin internet in Romania, pornind de la succesul proiectelor actuale ale netBridge si dezvoltandu-le, sau construind altele.

Candidatul ideal este un proaspat absolvent, inteligent si dornic de a se dezvolta si a se realiza in plan profesional. Trebuie sa fie self-managing, orientat spre rezolvarea constructiva a problemelor, creativ, flexibil, cu abilitati de lider si spirit de echipa.

Trebuie sa inteleaga modul de functionare a internetului, a serviciilor care folosesc internetul, si a directiilor de dezvoltare a acestora, atat in Romania cat si in exterior.


CERINTE

- excelente abilitati de comunicare
- cunostinte avansate PC, dar mai ales de internet
- spirit intreprinzator, dorinta de afirmare.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru interesant si motivant, cu mari posibilitati de dezvoltare atat in echipa, cat si personala. Daca vrei sa iti lasi amprenta pe serviciile online in Romania, vino in echipa netBridge!


DESCRIEREA FIRMEI

netBridge este cea mai mare companie din Romania cu activitate exclusiva pe internet, care dezvolta servicii de calitate precum: trafic.ro, boom.ro, okazii.ro, aman2.ro, myjob.ro, hr-romania.ro, si altele. Misiunea noastra este sa implementam cele mai profesioniste servicii online in Romania, oferindu-le utilizatorilor romani toate conditiile pentru a profita la maxim de avantajele internetului.