Project Manager

EXE SOFTWARE SRL

24-08-2007 | EXPIRA LA 23-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Colaborare cu clientii in vederea stabilirii cerintelor.
Analiza si proiectare de aplicatii de tip Web si Client/Server.
Stabilire etape de realizare si instalare, necesar de resurse.
Coordonare echipa de dezvoltare.
Implementare si instalare aplicatii la client.


CERINTE

Experienta in project management si lucrul in echipa.
Cunostinte foarte bune de limba engleza.
Abilitati de comunicare.
Cunostinte de programare SQL Server,VB6,.Net,Web.
Rezistenta la stres.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant.
Posibilitatea de calatorie in strainatate.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 2001, EXE SOFTWARE este Microsoft Certified Partner, avand competenta Microsoft in Data Management Solutions, cu specializare in Business Intelligence, Programming, Database Administration, System Engineering, System Analysis, Project Management, oferind clientilor sai ERP Solutions, Portable Terminal Solutions, General Reporting Systems, Customer Relationships Management Systems, Web site design.

Nucleul echipei este alcatuit din specialisti certificati cu un grad ridicat de pregatire si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii, asigurand clientilor sai, din tara si din stainatate, proiecte si produse software de inalta calitate. Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile EXE SOFTWARE se numara firme ca: LEO BURNETT & TARGET, L\'OREAL ROMANIA, DELTA DISTRIBUTION, JT INTERNATIONAL.

EXE SOFTWARE ofera tuturor celor care s-au alaturat un mediu de lucru placut, o atmosfera colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata. Fiecare membru are posibilitatea de a se dezvolta profesional prin trainingurile si certificarile oferite de firma.