Proiectant Mobilier

The Prince International SRL

04-06-2010 | EXPIRA LA 10-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ocupantul acestei pozitii va sustine tehnic departamentul de vanzari, va propune solutii viabile pentru game de produse noi, va efectua masuratori in teren pentru proiectele speciale, va consilia departamentul de productie.


CERINTE

Open-mind
Non-conformist in abordarea temelor de proiectare
Cunostinte temeinice despre materialele ce pot fi folosite in industria mobilei
Cunostinte temeinice asupra capabilitatilor tehnice ale utilajelor moderne
Cunostinte de proiectare asistata de calculator si rapiditate in utilizarea softurilor de specialitate
Pregatit sa lucreze cu termene limita
Puternica constiinta a muncii
Dorinta reala de a-si demonstra potentialul


BENEFICII OFERITE

Salariu de baza
Participare la realizarile companiei direct proportionala cu activitatea desfasurata
Transport asigurat
Telefon


DESCRIEREA FIRMEI

The Prince International SRL, societate romano-germana, a fost infiintata in anul 1994. Suntem producatori de mobilier, pentru institutii publice, sedii de firme, spitale, cabinete medicale, notariale, scoli, facultati, societatea noastra cunoscand o evolutie continua, ca urmare a accentului pus pe trasaturile individuale ale clientilor sai.

Fiecare produs este opera unei echipe de profesionisti, reprezentand o sinteza a stilului modern si a viziunii pe termen lung.

Ca o incununare a eforturilor sustinute pe care le facem, in cadrul ceremoniei organizate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, societatea noastra a ocupat locul I in Topul Firmelor 2000 in Municipiul Bucuresti la sectiunea ?Productie de mobilier?, Locul II in Topul Firmelor 2001, Locul I in Topul National al Firmelor Private 2002 pentru productie mobilier pentru birou si magazine (exclusiv cele din metal).