Proiectant

WEISSPUNKT S.R.L

25-02-2007 | EXPIRA LA 03-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- concepe si deseneaza proiectele pentru constructia casetelor luminoase, literelor volumetrice etc.
- ofera suport directorului de productie din punct de vedere tehnic pentru obtinerea unei calitati superioare a materialelor publicitare;
- ofera solutii tehnice fiabile pentru confectionarea si montarea casetelor luminoase si literelor volumetrice;
- supervizeaza productia in lipsa directorului de productie;
- intocmeste necesarul de materiale.


CERINTE

Persoana sigura de sine, capabila sa se adapteze usor intr-un colectiv deja format, cu disponibilitate mare de a invata cat mai multe despre domeniul productiei publicitare, interesata si la curent cu noutatile tehnice din domeniul in care activam.
Sunt necesare cunostinte avansate de AutoCad, abilitati de proiectare si calcul de rezistenta a materialelor.


BENEFICII OFERITE

Oferim oportunitatea de dezvoltare intr-un domeniu profesional, intr-o companie si intr-o piata dinamice si in continua dezvoltare.


DESCRIEREA FIRMEI

Weisspunkt ¿ Companie de top in domeniul productiei de materiale publicitare confectioneaza: casete luminoase, reclame, firme de orice dimensiune sau tip, litere volumetrice, copertine, totemuri, printuri de mari dimensiuni, display-uri, tuburi cu gaz spectral, roof-top, unipol, materiale promotionale, tiparituri, etc.
Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul productiei publicitare, si cu o calitate garantata de standardele ISO 9001, putem raspunde in cel mai scurt timp cererilor dumneavoastra.