programator web (php / html / css/ java/ ajax/ mysql)

OneTouch Advertising Grup

17-12-2010 | EXPIRA LA 23-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cele 10 porunci :) (daca depui cv-ul fara sa citesti, mai bine a skip):
1. Ne dorim mai mult decat simpli "apasatori de taste" si apreciem seriozitatea, punctualitate nesimtita si bunul simt.
2. Ne distram dar mai si muncim sau ne dristram muncind… oricum suntem seriosi! (mai ales cand suna telefonul)
3. Suntem destepti sau isteti?... o aratam (se lasa cu bonus!) dar lasam “smecheriile” acasa, glumim dar nu exageram, ne facem treaba si nu ne batem joc.
4. Putem merge noaptea in club sa ne facem turta.. dar a 2-a zi venim la munca si suntem ONLINE… daca suntem OFFLINE… o sa fie un responsabil care ne va da BUZZ-uri pina ne revenim, daca nu merge nici asa se lasa cu somn pe scaunul de la birou si mai plecam cand ne terminam treaba. Sa ne fie invatare de minte! :))
5. Acceptam in echipa orice fel de persoane.. fie ele gay (dar vor primi un birou in fata), maghiari, rromi sau oameni cu lenjerie intima rosie sau fara.
6. Deviza noastra este: FAPTE nu VORBE!
7. In cele relatate mai sus s-a folosit forma de masculin (probabil colega mea de la HR doreste barbati) insa BT-ul este dat de un el… deci esti el sau ea? Nu conteaza….la noi: TALENTUL CONTEAZA!
8. Aaaaa si daca TALENTUL nu e suficient mai e ceva la care tinem: MODESTIE, INITIATIVA si RESPECT.
Modestie = sa fii bun si sa zica si altii.
Initiativa = sa faci ce trebuie din constiinciozitate si sa faci ce iti trebuie chiar daca nu trebuie ci doar pentru ca ar fi fain.
Respect = sa fii recunoscator ca ai de invatat de la cineva si ca ai pe cineva de invatat.
9. Noi vorbim romaneste, deci daca stii limba e OK, insa unii clienti vorbesc Japoneza, Thailaneza, Rusa, Etiopiana…deci un nivel mediu de engleza nu ar fi rau. Si daca nu stii ce! Te trimitem la cursuri (dupa program)!
10. Nu facem discriminari! Am zis-o si mai sus.. dar ar fi indicat sa ai pina in x0 ani, te vrem pe termen lung.. nu vrem pensionari cu juma’ de norma! Noi platim intreg!(unde functia x e definita pe N si ia valori e la 1 la 5)


CERINTE

Avem nevoie de un meserias, un mic Mark Zuckerberg, care sa corespunda urmatorului profil:
• PASIUNE si VITEZA de lucru
• Atent/atenta la DETALII
• Capacitate de organizare a muncii proprii, cu respectarea termenelor limita
• Experienta in E-shop, Portaluri, Aplicatii Web
• Cunostinte avansate de PHP / MySql / HTML / CSS / JavaScript / Ajax
• Cunostinte basic de Photoshop (sa taiem un layout, etc)
• Candidatul ideal are in portofoliu site-uri, magazine online, e-shop, portaluri.. defapt poate sa aiba orice.. trebuie sa ne convinga ca stie.
• Cunostiintele pentru SEO
• Cunostintele de Flash constituie un avantaj.
• Capacitate de a lucra la mai multe proiecte simultan
• Cunostinte de limba engleza.
• Studii superioare, inferioare, anterioare, posterioare…. mai nene… TREBUIE SA FII TALENTAT sa stii sa codezi si sa decodezi!
• Considera tot ce scrie mai sus un “bullshit” dar ataseaza un portofoliul la care sa zicem: WOW si atunci te credem pe cuvant!


BENEFICII OFERITE

Iti dam o statie de lucru .. telefon ai si tu.. metroul opreste aproape de birou.... AAA iti dam salariu, NU e pe MOKA!


DESCRIEREA FIRMEI

bla bla bla... facem chestii misto. Scuze, am zis misto? foarte misto! Clientii nostri sunt multumiti, ne lauda, si ne mai cauta! Am zis ca ne cauta? Scuze, ne recomanda si altora pentru ca suntem extraordinari! Facem 'di toate' - poti sa vezi detalii pe siteul nostru neactualizat de 2 ani.. pentru ca nu avem timp pentru noi, si atunci cand avem timp ne plimbam, calatorim, ne relaxam.. O sa ne facem si site nou, mai ales daca vii si TU!