Programator web

Adulmec.ro SRL

08-11-2009 | EXPIRA LA 14-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Adulmec cauta un programator web care sa ni se alature. Suntem un startup cu finantare americana, cu ambitii si planuri mari pentru internetul romanesc si birouri situate central, la Universitate, aproape de Chocolat de unde ne luam dulciurile.

Cautam pe cineva care sa aiba deja doi - trei ani de experienta in domeniul web-ului si care sa fie familiar cu tehnologiile folosite. Majoritatea lucrurilor le facem folosind combinatia clasica de Php, Mysql si Linux asa ca va trebui sa te descurci bine cu ele. De asemenea folosim Drupal si ne-ar placea cineva care stie sa realizeze module si teme pentru acest CMS. Daca nu, te vom invata noi.

Planuim sa lansam situri mari ceea ce inseamna ca ne vom confrunta cu tot felul de probleme legate de uzabilitate, stabilitate si scalabilitate. Din cand in cand mai lucram cu Python sau Perl iar unii dintre noi fac jocuri pentru iPhone.

Ne poti contacta la careers AT adulmec.com


DESCRIEREA FIRMEI

Adulmec.ro is an international company with HQs in New York and Bucharest. We are a young team with huge future projects. In the near future, our team will be launching a variety of websites focused on the Romanian market. We are looking for energetic, eager individuals to build out our sales team.