Programator Web

GSP

21-04-2008 | EXPIRA LA 21-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Daca stii ce inseamna "O(n)", daca poti sa explici pe intelesul unei persoane atehnice diferenta dintre o coada si o stiva, daca stii ce este un pointer si ce vrea el, daca ai tendinta sa imparti lumea inconjuratoare in clase de obiecte, daca ai implementat vreodata un B-tree si noaptea visezi algoritmi de sortare, daca ai un stil de indentare favorit si codul pe care il scrii este impinzit de comentarii istete, esti exact ceea ce cautam!

Ne-ar ajuta foarte mult daca ai o idee, oricit de vaga, despre PHP, daca te-ai "jucat", oricit de putin, cu (My)SQL, daca ai avut curiozitatea ce-i cu acronime ca HTML si CSS, daca stii diferenta dintre Javascript si Java, daca esti destul de riguros incit sa lucrezi dupa standarde (eventual ai in biblioteca specificatia HTML 4.01 sau documentatia Smarty printata), daca esti un om de echipa (citeste "de gasca"), ceea ce presupune o oarecare sociabilitate si un dezvoltat simt al umorului, si nu in ultimul rind, daca vii cu idei noi si bune si ai tupeul sa le sustii in fata coordonatorului de proiect (pentru ca "sef" suna mult prea formal).

Candidatul ideal are experienta de cel putin un an cu toate tehnologiile enumerate mai sus si a lucrat, in echipa, la cel putin un proiect mare.
si pentru ca am fost atit de pretentiosi pina aici, e rindul nostru sa iti oferim: un salariu pe masura experientei, care va creste odata cu proiectele interesante la care vei pune umarul cu brio, o echipa tinara si dinamica, cu care poti discuta atit despre ultimele inovatii din IT cit si despre derby-ul din weekend (pina la urma fotbalul e specialitatea noastra!), un mediu de munca relaxat, posibilitatea de a invata, de la si pe altii.


DESCRIEREA FIRMEI

Gazeta Sport Publisher este unul din cei mai importanti publisheri online din .ro. GSP gestioneaza unele din cele mai vizitate siteuri din Romania: www.gsp.ro, www.blogsport.ro, www.stelisti.ro, www.dinamovisti.ro, www.rapidisti.ro, www.cfrmania.ro, www.mysport.ro etc