Programator SQL - Ref code SQL

IPSOS INTERACTIVE SERVICES

03-12-2007 | EXPIRA LA 02-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participa la lucr¿ri de consultanta, proiectare, programare, implementare, între¿inere post-implementare si preg¿tire a beneficiarului legate de aplica¿iile la care si-a adus un aport direct
Manipularea, curatirea, updatarea, integrarea datelor si intocmirea de rapoarte standard si ad-hoc.
Asigur¿ realizarea din punct de vedere tehnic a serviciilor de dezvoltare/programare necesare desfasurarii proiectelor
Instruieste utilizatorii aplicatiilor si asigura suportul tehnic necesar (instalare, administrare, configurare, intretinere pentru aplicatiile la care a contribuit exclusiv sau partial)
Asigura suport in utilizarea SQL Server si a aplicatiilor interne.


CERINTE

Experienta pe o pozitie similara minim 1 an;
Absolvent sau student in an terminal la facultatea de Cibernetica, Matematica - Informatica, Informatica Economica;
Cunostinte de SQL Server 2005 Stored Procedures, Indexes, Triggers, Optimization, tables, .NET Framework, C# Windows forms & web applications, ADO.NET;
persoana cu initiativa, capabila sa lucreze cu termene limita;
atentie la detalii;
cunostinte avansate de limba engleza;


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos Interactive Services (IIS) este cea mai mare companie de cercetare de piata online cu activitate din Romania. IIS face parte din Grupul Ipsos, numarul 3 mondial in domeniul cercetarii de piata prin chestionare si a fost infiintata in Romania in anul 2000.

IIS are in prezent o echipa de peste 600 de angajati in 6 tari, ce desfasora proiecte de cercetare online la nivel mondial. Portofoliul Ipsos Interactive Services cuprinde corporatii prestigioase din intreaga lume din domeniul bunurilor de larg consum, din IT, sanatate, media sau advertising care apeleaza la studii de piata online pentru a-si cunoaste mai bine clientii/consumatorii sau angajatii.

Ipsos Interactive Services este afiliata la organizatiile profesionale de cercetare de piata AIMRI, ESOMAR si EFAMRO si detine certificarea de calitate ISO 9001.

Aflati mai multe informatii despre noi vizitand www.ipsos-interactive.com!