Programator senior

Active Soft SRL

04-07-2007 | EXPIRA LA 03-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

RESPONSABILITATI :
- create dynamic Web applications using mainly PHP and MySQL or PostgreSQL
- work on already existent applications for improvements
- applications debugging


CERINTE

CERINTE:
- The applicant should have minimum 1 year of professional experience as PHP and postgreSQL/Mysql;
- Good knowledge of a web applications development;
- Handle very well high loads of work under intense pressure;
- Exceptional attention to detail and ability to recognize and correct errors;
- Excellent organizational, interpersonal communication skills;
- JavaScript, HTML and CSS knowledge is a plus.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania.

Suntem o echipa tanara care a promovat inca de la infiintare, din 2001, o stare de spirit, o stare de entuziam online in randul publicului tinta si s-a impus pe piata serviciilor media online din Romania prin proiecte de succes care ii confera si pozitia de lider ca editor pe segmentul dedicat tinerilor.

Ca pioneri si promotori ai acestei industrii folosim la maxim oportunitatile oferite de utilizarea internetului, prin dezvoltarea de proiecte care se bucura de recunoasterea comunitatii online si care sunt dedicate unui public bine definit care exploreaza domenii diverse, de la sanatate, stiri / massmedia, business, educatie/invatamant, pana la muzica si divertisment.

Milioane de romani viziteaza site-urile Active Soft si deschid lunar peste 50.000.000 de pagini care se diferentiaza printr-un continut bogat si un grad ridicat de interactivitate. Din portofoliul nostru fac parte: sfatulmedicului.ro, copilul.ro, e-transport.ro, bursaasigurarilor.ro, ziare.com, stirilocale.ro, clopotel.ro, referat.ro, studentie.ro, bestmusic.ro, vedeta.ro, 220.ro, prieteni.ro, strictmasculin.ro, etc