Programator PHP / Magento (Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu)

PENTALOG ROMANIA

20-08-2009 | EXPIRA LA 26-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul noilor proiecte-client, Pentalog recruteaza programatori PHP cu experienta in sisteme eCommerce, si, in special, solutia Magento.

O prima misiune la care veti participa, presupune dezvoltarea de aplicatii de vanzari online cu interconexiune de tehnologii PHP si Java.

Misiunea prevede deplasari in interiorul tarii si internationale.


CERINTE

Aptitudini si competente necesare:
- Experienta de lucru in POO
- Experienta de lucru cu: PHP, JavaScript, AJAX, CSS
- Baze de date: MySQL
- Experienta de lucru cu platforma eCommerce Magento este obligatorie

Cerinte:
- Experientea in programare POO – minim 2 ani
- Limba engleza – scris/citit/vorbit – obligatoriu
- Cunoasterea limbii franceze – avantaj
- Excelent nivel comunicational si inter-personal
- Mobilitate


BENEFICII OFERITE

- Crearea unei cariere si posibilitati multiple de promovare
- Pachet salarial atractiv incluzand si un pachet de prime (reusita si fidelitate)
- Tichete de masa
- Asigurare de sanatate


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere. Cele 3 Business Lines sunt : informatica de gestiune, informatica industriala(R&D) si BPO (Business Process Outsourcing).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti, Brasov, Iasi, Sibiu), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orl¿ans, Paris), Germania (Frankfurt) si Vietnam (Hanoi). Fiecare agentie are specificul ei in materie de know-how si clienti. De exemplu, 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2008 o crestere interna de 65% si o cifra de afaceri de 9,1 M€. La inceputul anului 2009, echipa Pentalog numara deja 310 persoane.

In pofida conjuncturii specifice a acestui an, Pentalog si-a conservat integralitatea clientilor din 2008 si debuteaza in 2009 cu noi proiecte in majoritatea agentiilor sale. Aceste proiecte vor crea minim 75 de locuri de munca suplimentare in primul semestru al anului. Obiectivul este de a ajunge la un efectiv global de 450 de persoane la sfarsitul anului 2009.

In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.