Programator PHP

Doctor-Job

04-01-2007 | EXPIRA LA 10-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltare de aplicatii software pentru Romania si pentru strainatate.


CERINTE

- experienta in domeniul dezvoltarii de aplicatii software minim 1 an
- cunostinte solide in PHP/MySql, HTML, JavaScript
- capacitate de analiza de detaliu si de operare, spirit de observatie, intuitie, perspicacitate.
- atentie concentrata si distributiva.
- perseverenta si determinare in identificarea de solutii alternative si in finalizarea proiectelor.
- capacitate de adaptare rapida la situatii si de respectare a unor termene limita.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Ce-ar fi daca, alaturi de cabinetele medicale obisnuite ai gasi si un cabinet al carui unic scop sa fie vindecarea pacientilor bolnavi de ... lipsuri materiale si financiare, pacienti in cautarea unei cariere profesionale, ori pacienti bolnavi de lipsa de experienta intr-un domeniu sau in altul? Intr-una din aceste situatii te afli si tu domnule, da-mi voie sa-ti spun, pacient. Daca ai citit pana aici, cu siguranta cauti un loc de munca, sau intentionezi sa-l schimbi pe cel actual. Lipsa unui loc de munca, este o boala a carei incidenta este inca ridicata si uneori aproape la fel de grava, din pacate, ca afectiunile medicale.

Acest cabinet de care aminteam mai devreme exista, fie el si virtual, iar eu, Doctor-Job sunt medicul tau curant. Te voi consulta domnule pacient, voi stabili diagnosticul, iti voi prescrie un tratament si te voi vindeca. Soarta ta, cariera ta sunt in mainile mele. Este o mare responsabilitate, dar pentru asta sunt pregatit si platit. Stai linistit, tu nu platesti nimic, serviciile sunt gratuite.

Pentru a stabili diagnosticul corect si a-ti prescrie un tratament eficient trebuie sa te cunosc mai bine domnule pacient, sa-ti aflu antecedentele si evolutia anterioara. Trimite-mi asadar Curriculum Vitae, completand cat mai exact rubricile acestuia. Acesta va fi studiat atent de mine si de actualii mei colaboratorii , poate unul dintre ei, viitorul tau angajator.

Vei beneficia permanent de consultatii de specialitate. Eu, Doctor-Job, impreuna cu echipa mea de specialisti in domeniile: psihologie, resurse umane, juridic, iti vom oferi cele mai potrivite sfaturi pentru ca in final sa obtii job-ul potrivit. Vrei sa stii cum sa te comporti la interviu, ce trebuie sa spui si cum s-o spui, care este tinuta adecvata, sau vrei poate sa afli mai multe despre angajatori si locurile de munca disponibile? Doctor-Job te va ajuta sa gasesti raspunsul la aceste intrebari si la multe altele.

Asa vreau sa vezi acest site, ca un cabinet medical, un loc in care pacientul intra cu increderea ca medicul il va vindeca. Doctor-Job nu se limiteaza a fi doar un spatiu virtual in care se intalnesc cererea si oferta de locuri de munca. Fiecare om, fiecare pacient este important pentru Doctor-Job, statistica cu cifre abstracte si reci, este inlocuita de individ, de omul cu problemele, cu dorintele si aspiratiile lui.

Unii dintre noi, cei mai norocosi, datoram cuiva anume pentru realizarile profesionale, fie el parinte, profesor, sau prieten, cineva care ne-a sustinut, indrumat si incurajat. Intr-o zi te vei intreba si tu cui ii datorezi ascensiunea profesionala, iar daca raspunsul este Doctor-Job, trimite-mi un mesaj. Ma voi bucura pentru reusita ta.