Programator PHP

Financial View SRL

09-05-2013 | EXPIRA LA 08-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Financial View Media Services SRL este lider in serviciile financiare online. In prezent firma administreaza mai multe site-uri cu trafic de peste 35.000 unici pe zi si dorim dezvoltarea extensiva a acestora.

Responsabil pentru:
Dezvoltarea si testarea aplicatiilor web ale companiei.
Implicarea in intreg procesul de dezvoltarea al aplicatiilor web.
Respectarea standardelor de cod si securitate la nivel cat mai ridicat.


CERINTE

- Cunostinte solide de PHP, SQL (PostgreSQL, MySQL), JavaScript (jQuery), AJAX;
- Cunoasterea unui framework PHP (Symfony, Zend, CakePHP);
- Familiarizat in lucrul cu un sistem de versionare (SVN, CVS);
- Experienta de minim 1 an in domeniu


BENEFICII OFERITE

- salariu fix
- training si suport pe perioada colaborarii
- mediu de lucru dinamic cu posibilitati de dezvoltare personala


DESCRIEREA FIRMEI

Financial View a fost infiintata in 2009 de doi asociati cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar-bancar. Financial View este specializata in dezvoltarea de proiecte de internet in domeniul financiar care vin sa imbunatateasca si sa completeze serviciile existente in Romania.

In Februarie 2010 Financial View a lansat www.efin.ro care a devenit in scurt timp cel mai mare portal de servicii financiare din Romania. In prezent, Efin.ro are peste 650.000 de vizitatori unici pe luna si peste 1.800.000 de viziualizari.

Financial View a lansat in luna Martie 2011 Credit Scoring - singurul sistem din Romania care permite oricarei persoane sa-si calculeze propriul scoring in cazul solicitarii de credite sau imprumuturi si totodata sa-i ofere o imagine similara cu evaluarile efectuate de institutiile financiare.

In luna Noiembrie 2011, Financial View a lansat serviciul RisCo - singurul sistem din Romania care poate oferi rapoarte CIP online. De asemenea, Risco ofera posibilitatea ca in mai putin de 4 minute sa se efectueze interogari privind situatia juridica la Recom, datoriile restante la bugetul de stat si buletinele de insolventa pentru orice firma inregistrata in Romania.