Programator .NET / C# / SQL / ASP

Senior Software

03-10-2008 | EXPIRA LA 09-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltare de module software standard/personalizate (tip CRM/ERP) in cadrul diviziei de dezvoltare .NET a firmei.


CERINTE

Candidatul ideal este absolvent de ASE, Informatica, Cibernetica, Matematica sau Politehnica, are o experienta minima de lucru de cateva luni intr-o companie de software si isi doreste sa devina programator de top.

- Experienta pe tehnologie .NET (C#)
- Experienta in lucrul cu SQL Server este un plus.
- Experiemta in ASP.net reprezinta un plus
- Experienta de lucru in echipa este un plus.
- Cunoastrea altor sisteme ERP reprezinta un plus
- Cunostinte economice - reprezinta un plus


BENEFICII OFERITE

Pachetul oferit este competitiv pentru piata software din Romania.
Salariul si beneficiile aditionale se stabilesc in functie de nivelul fiecarui candidat. Evaluarea se face semestrial cu bonificare.


DESCRIEREA FIRMEI

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.

Senior Software s-a infiintat in 2003, inregistrand o crestere constanta, datorata profesionalismului echipei Senior si calitatii solutiilor oferite. Suntem o companie care crede si investeste in oameni. Inteligenta, dezvoltarea personala si deschiderea spre inovatie tehnologica caracterizeaza un mediu de lucru dinamic, cu oportunitati de dezvoltare profesionala.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unei solutii mature, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Inter Distribution Company, Consumer Product Network, Koelner Romania, Mergeani, Viroti, Aluplast Romania, S&D Pharma, Dianflex, Sensident, Eurocleaner, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Vitacare/Pharmavita, UPS, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, Arco, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Accesoria Group, General Beauty Supply, General Parma Food, Rosim\'s Unic, Aluplast Romania, Grazy Price Medical, Dispo Trading, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Apollo Mod Distribution, Cyrom Romania

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.seniorERP.ro
Adresa de contact: jobs@seniorsoftware.ro